Jandarmii si hotii

In data de 08.06.2017 executorul judecatoresc Anitei Dorel, a considerat ca reprezentantii Asociatiei Composesoratului Cisla Borsa si ai Ocolului silvic Silva Borsa reprezinta un pericol pentru integritatea sa corporala (integritatea morala a pierdut-o de multa vreme), asa incat impreuna cu recidivistul Mihali Matei care reprezinta 20 de persoane din Borsa care se autodenumesc composesori, avocatul specializat in fraude cu terenuri si paduri Ioan Bogdan Tudor Todoran si 10 jandarmi maramureseni au descins in Borsa pe proprietatea privata a familiei  Stetcu pentru a executa silit…………nimic.

Dupa o descindere prin curtea si casa familiei Stetcu- atat profesionalism al jandarmilor te impresioneaza- au nimerit si sediul cautat unde trebuia sa aiba loc cea mai mare executare silita din Borsa. Prin curte o toapa si un tinerel filmau de zor (probabil erau de la revista Casa Mea) crezand probabil ca se gasesc pe domeniul public- nu aveau de unde sa stie ca executorul judecatoresc si jandarmii au incalcat legea prin intrarea abuziva pe o proprietate privata care nu avea nimic in comun cu executarea silita. Pentru ca proprietara Stetcu Veronica a indraznit sa spuna ca este la ea acasa, a trebuit ulterior sa ajunga pe la diverse institutii care apartin de Ministerul Sanatatii. Ce e asa mare lucru ar spune unii?- nu oricine are privilegiul de a fi calcat de hoti paziti de jandarmi.

Pe urma a inceput MAREA EXECUTARE.

Domnul executor a redactat un proces verbal de constatare (2 ore si douazeci de minute pentru a redacta 2 pagini si jumatate), care incepe cu sintagma ” Noi Anitei Dorel executor judecatoresc”. Probabil ca Anitei era impreuna cu Dorel………..

Mai departe se copiaza din Decizia civila 203A/21.04.2017- o pagina si un pic prin care se spune ca nu se pot executa lucrarile silvice pe proprietatea Asociatiei Composesoratului Cisla Borsa.

Pe urma spune ca s-a deplasat impreuna cu reprezentatii creditoarei si jandarmi la sediul ocolului silvic Silva Borsa, unde…….la gasit pe Stetcu Toader jr. Minciunica domnule executor. Cand ati ajuns s-a inceput cu o vizita a proprietatii familiei Stetcu si cu o bataie cu matura. Ulterior a ajuns Stetcu Toader jr. care a fost sunat de mama sa care l-a anuntat ca au intrat hotii in casa.

Pe urma domnul executor mai scrie – pe a doua pagina- faptul ca a venit d-nul Stetcu Toader si d-nul Dobra Darius care l-a jignit si i-a aruncat titlul executoriu.

Nu a scris domnul executor ca avea obligatia sa transmita anterior debitorului o copie de pe incheierea de incuviintare a executarii sa stie reprezentantii debitoarei ce se executa. Nu a scris ca nu a vrut sa comunice in mod civilizat cu reprezentantii debitoarei conform art. 678, lit.h. din N.C.P.C.

In pagina a treia domnul executor spune despre amenzi, despre cheltuieli de judecata, semnaturi, ……., dar tot nu se stie ce s-a executat si nu sunt consemnate masurile luate de executor.

Pe urma toata lumea pleaca linistita. Este ora 17 si 46 de minute.

Jandarmeria Romana a fost din nou la inaltime.

Democratie in Romania hotilor paziti de jandarmi.

P.S. Oare domnul Adrian Filip din Viseu de Sus are vreo legatura cu deplasarea jandarmilor la Borsa? Poate ne comunica prietenul de la Jandarmerie.

Vezi documente atasate:
Incheierea 203A
Somatie Anitei
Proces verbal executare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *